duminică, 4 octombrie 2009

Rigatoni Bacon















Reteta - 5 portii
Rigatoni - 500 g
Smantana lichida - 600 g
Parmezan - 200 g
Branza topita - 100 g
Gorgonzola - 150 g
Bacon - 300 g
Patrunjel - 0.05 g
Sare si piper dupa gust.

Mod de preparare
Se fierb pastele aldente iar baconul se taie
marunt si se parjeste. Se pune smantana
lichida intr-o cratita, se regleaza la foc portivit,
adaugandu-se treptat branza topita, gorgonzola,
1/2 din cantitatea de parmezan, baconul prajit ;
se lasa la foc pana se omogenizeaza devenind o
pasta.Apoi se pune rigatoni si se mai lasa la foc
apox 3-5 min.Cand sosul se leaga cu pastele se
opreste focul, se adauga putin piper, un praf de
sare daca este nevoie ( deoarece branzeturile
contin si ele sare ) si patrunjelul.
Restul de parmezan se presara deasupra fiecarei
portii cand este servita.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu