Reteta pentru 5 portii
- Os de vita - 1 kg
- Telina - 300 g
- Morcovi - 300 g
- Dovlecei - 300 g
- Delikat - 5 g
Mod de preparare :
Se spala bine oasele ( de preferat oasele sa fie cu maduva )
si se pun la fiert ( pentru a iesi clara apa trebuie sa fiarba in
momentul in care adaugam oasele ).
Se pun : 1 ceapa, 1 morcov, 1/2 telina si 1/2 dovlecel in oala
in care fierb oasele pentru gust si aroma.Restul legumelor se
taie sub forma de batonase subtiri si fine si se oparesc in apa.
Dupa ce oasele si legumele au fiert bine se strecoara apoi punem
delikat-ul.
Intr casrns sevor adauga 2 linguri din legumele oparite peste care
punem supa.
Aceasta este reteta unei supe usoare si sanatoase!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu